Adressit

Kaunis suruadressi on lämmin muisto omaisille

Suruadressin toimittaminen on suomalainen tapa, jolla otetaan osaa suruun ja muistetaan vainajan omaisia. Suruadresseja lähettävät sekä yksityishenkilöt että esimerkiksi yritykset, yhdistykset ja järjestöt. Adressista jää myös lämmin muisto saajalleen. 

Suruadressi osoitetaan omaisille, ja siihen kirjoitetaan vainajan nimi sekä osanottonsa lähettävän nimi. Siivosen Hautaustoimiston valikoimiin kuuluvat sekä valmiilla värssyillä varustetut että tyhjät adressit, joihin saa myös tekstauspalvelun. Haluttaessa adressiin voi kirjoittaa myös oman värssyn. 

Adressin toimittaminen

Suruadressin voi tuoda itse muistotilaisuuteen, tai lähettää postitse, mikäli estyy osallistumasta tilaisuuteen. Adressi luetaan usein muistotilaisuudessa, mutta sen voi lähettää omaisille myös muistotilaisuuden jälkeen.

Mikäli hautauspalvelut tulevat meidän kauttamme, toimitamme suruadressit suoraan muistotilaisuuteen. Tällöin adressi tilataan muistotilaisuutta edeltävänä päivän. Mikäli suruadressit lähetetään postitse, adressin tilaamisessa kannattaa huomioida 2–3 päivän toimitusaika. 

Ota yhteyttä tai tule käymään

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *